/ tjänster

Murning

Vi på BM Fasad utför alla typer av murningsarbeten och åtar oss både små och stora projekt inom murning. Vi kan stå till tjänst när du behöver hjälp med murning av t.ex. fasad, skorsten eller mur och garanterar ett professionellt resultat som både är hållbart och estetiskt tilltalande. Med dagens metoder för murning ges en nästintill underhållsfri fasad för många år framöver. Detta gör murade fasader till bland det mest ekonomiska valet för din fastighet. 

Murning med tegel

Tegel är ett naturmaterial vilket gör det till det ultimata valet för murning då det har bra värmeegenskaper och kan hålla din fastighet varm på vintern och sval på sommaren. Tegel har också goda egenskaper när det kommer till att transportera bort fukt genom väggarna, vilket i sin tur motverkar mögel. En murad fasad håller ute oljud och ger ett bra andrahandsvärde när du ska sälja din fastighet. Vi arbetar med olika material och färger, så möjligheterna är många när du ska välja utseende på din fasad.

Kontakta oss om du vill boka ett förutsättningslöst möte och få ett
kostnadsförslag.

/ fråga oss först

Få ett kostnadsförslag

Hittar du inte det du behöver? Kontakta oss idag och få information om vad vi kan göra för att underhålla din fastighet på bästa sätt!

Vad behöver du hjälp med?

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig omgående! Självklart kan du också ringa oss om du hellre vill det. Ring oss på 0707-52 35 81 eller mejla oss på info@bmfasad.se

Vi är gärna med och planerar ditt projekt redan från start. Vårt mål är att du som uppdragsgivare ska känna dig trygg igenom hela byggnationsprocessen, med rätt satt pris och korrekt utfört arbete.

 Kontakta oss idag!