/ tjänster

Putsarbeten

Alla typer av fasadrenoveringar

Vi kan allt inom puts och utför putsarbeten på alla typer av byggnader. Med många års erfarenhet i branschen ser vi till att din fasad blir som ny och kan fortsätta vara ett vackert skal som skyddar din fastighet mot väder och vind i Sveriges varierande klimat. Vi på BM Fasad behärskar traditionella hantverksmetoder och klassiska material och har den rätta kompetensen för att bevara vackra kulturbyggnader. Vi garanterar ett professionellt resultat som är hållbart i många år framöver. Vi samarbetar med väl utvalda entreprenörer inom fönster, plåt och balkong, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda totalentreprenad åt bostadsrättsföreningar.

Olika typer av putsarbeten

BM Fasad erbjuder olika typer av putsarbeten. Vi ser till att din fasad både är estetiskt tilltalande, fungerar isolerande och håller den höga kvalitet som krävs för att tåla vårt lands väderklimat. Oavsett om det handlar om putsarbeten på en kyrka, ett privathus, en fastighet med lägenheter eller någon annan typ av byggnad så kan vi stå till tjänst.  Inget projekt är för stort eller litet för oss – vi åtar oss allt från kulturklassade fastigheter till putsning av nyproduktioner.

Kontakta oss om du vill boka ett förutsättningslöst möte och få ett
kostnadsförslag.

/ fråga oss först

Få ett kostnadsförslag

Hittar du inte det du behöver? Kontakta oss idag och få information om vad vi kan göra för att underhålla din fastighet på bästa sätt!

Vad behöver du hjälp med?

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig omgående! Självklart kan du också ringa oss om du hellre vill det. Ring oss på 0707-52 35 81 eller mejla oss på info@bmfasad.se

Vi är gärna med och planerar ditt projekt redan från start. Vårt mål är att du som uppdragsgivare ska känna dig trygg igenom hela byggnationsprocessen, med rätt satt pris och korrekt utfört arbete.

 Kontakta oss idag!